جستجوگر خبری شهرستان شفت

رشت - ایرنا - سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان گفت: بر اساس نتایج رهگیری اشتغال مهارت آموختگان که هر ساله انجام می شود، نزدیک نیمی از مهارت آموختگان دوره های استاندارد مهارتی بخش دولتی فنی و ...

عباس جمادی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس نتایج رهگیری سال گذشته اشتغال مهارت آموختگان در دوره های استاندارد و مهارتی بخش دولتی آموزش فنی و حرفه ای  در گروه سنی ۲۰ تا ۳۵ سال از فراگیران آموزش های مهارتی در گیلان، بیشتر متناسب با مهارت خود جذب بازار کار شده اند.

وی افزوذ: سال گذشته، پنج هزار و ۳۷۵ نفر در دوره های استاندارد و مهارتی بخش دولتی فنی و حرفه ای در گیلان شرکت کردند که بر اساس نتایج رهگیری اشتغال سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، ۲۶۸۷ نفر نزدیک نیمی از مهارت آموختگان  مشغول به کار شده اند.

وی یادآور شد: این در حالی است که بخش دیگری از مهارت آموختگان، در دوره های مهارتی کوتاه مدت و در آموزشگاه های ازاد فنی و حرفه ای آموزش دیده اند که آمار اشتغال یافتگان این گروه ها در این آمار لحاظ نشده است.

وی درباره عدم جذب بقیه مهارت آموختگان بیان داشت: تعدادی از فراگیران برای یادگیری مهارت های بیشتر در دوره های فنی و حرفه ای شرکت می کنند و الزاما به دنبال راه اندازی کسب و کار نیستند.

جمادی افزود: نیاز مهارت آموختگان به شرکت در دوره های کارآفرینی و مهارت های کسب و کار و مهارت های نرم از جمله حل مساله، مذاکره، بازاریابی با هدف توانمندسازی آنان برای ورود به بازار کار موجب بالا رفتن میزان اشتغال می شود.

وی خاطر نشان کرد: شرایط کرونا، کسب و کارها را برای توسعه و جذب نیروی کار در محدودیت قرار داده که امید است با کاهش بیماری و محدودیت های کرونایی، شاهد رونق کسب و کارها به ویژه در حوزه خدمات باشیم.

جمادی با اشاره به ارائه آموزش های مهارتی در ۲۱ مرکز دولتی فنی و حرفه ای و بیش از ۷۰۰ آموزشگاه آزاد با همکاری بخش خصوصی خاطر نشان کرد: علاقمندان برای کسب مهارت های فنی و حرفه ای می توانند به این مراکز در شهرستان های مختلف گیلان مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری به ۱۸ هزار و ۱۰۰ نفر دوره آموزش های مهارتی در گیلان ارئه شد، اضافه کرد: این آموزش ها در قالب دوره های فنی و حرفه ای برای متقاضیان در این استان گیلان ارایه شده است.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان بیان داشت: آموزش های مهارتی در سه بخش دولتی مرکز ثابت و سیار شهری، آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای و کارگاه های بخش خصوصی به جامعه هدف فنی و حرفه ای استان ارایه شده است.

وی با بیان اینکه دوره های آموزشی یاد شده توسط مراکز دولتی و بخش خصوصی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان برای افراد فاقد مهارت و جویای کار با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد، اظهار داشت: در ۹ ماهه نخست امسال در بخش ثابت شهری یک میلیون و ۴۴۱ هزار و ۷۳۵ نفر ساعت در قالب هشت هزار و ۴۲۱ نفر دوره آموزش های مهارتی را دریافت کردند. 

جمادی با بیان اینکه در بخش کارگاه سیار شهری نیز ۱۷۴ هزار و ۷۷۲ نفر ساعت در قالب یک هزار و ۶ نفر دوره آموزش های لازم مهارتی را فرا گرفتند، گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان در راستای توانمندسازی افراد فاقد مهارت جویای کار توانست با همکاری بخش خصوصی به دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی یک هزار و ۶۵۰ نفر دوره در قالب ۲۶۳ هزار و ۲۰۳ نفر ساعت آموزش های مهارتی ارایه دهد. 

وی با اشاره به فعالیت فنی حرفه ای به جامعه هدف زندانیان خاطر نشان کرد: برای زندانیان یک هزار و ۵۰۷ نفر دوره در قالب ۲۹۶ هزار و ۷۸۵ نفر ساعت، برای دانش آموزان یک هزار و ۳۱۹ نفر دوره در قالب ۱۷۹ هزار و ۴۴۰ نفر ساعت، ساکنان مناطق روستایی هزار و ۲۱۹ نفر دوره در قالب ۱۸۶ هزار و ۵۵۹ نفر ساعت دوره های مهارتی برگزار شد. 

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان با بیان اینکه به معتادان بهبود یافته ۶۷۴ نفر دوره در قالب ۹۰ هزار و ۱۵۷ نفر ساعت و سربازان وظیفه سه هزار و ۷۴۱ نفر دوره در قالب ۶۸۲ هزار و ۸۶۷ نفر ساعت آموزش های مهارتی ارایه شد، اضافه کرد: رسالت مهم سازمان آموزش فنی و حرفه ای ارتقای سطح مهارتی نیروی کار است.

وی با بیان اینکه اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان دامنه وسیعی از مخاطبان را تحت آموزش های مهارتی قرار می دهد، اظهار داشت: ۱۸ جامعه هدف شامل آسیب دیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانشجویان، دانش آموزان، زنان خانه دار و سرپرست خانوار، زندانیان، سربازان وظیفه، معتادان بهبودیافته و شاغلان بنگاه های اقتصادی ساکنان مناطق روستایی دامنه فعالیت اداره فنی و حرفه ای هستند.



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان