به گزارش خبرنگار مهر، جشنواره خوراک رشت در ششمین سال انتخاب رشت به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی در یونسکو، در پیاده راه فرهنگی این شهر برگزار شد که پخت و عرضه انواع نان، غذاها و شیرینی های محلی گیلان و همچنین میوه آرایی های شب یلدا از جلوه های ویژه این جشنواره بود
گیلان بیش از ۱۷۰ نوع غذای محلی دارد که ترش واش، باقلا واویج، پنیر برشته، کال کباب، بادمجان شکم پر، تیان حلوا، پلاسر قوام، زیتون پرورده، باقلا قاتوق، میرزاقاسمی، اناربیج، مرغ ترش، گمجه کباب و همچنین مهارت پخت نان محلی از جمله غذاهای ثبت شده این استان سرسبز کشوراست.
شهر رشت، مرکز استان گیلان در آذرماه سال ۹۴ به صورت رسمی از سوی یونسکو به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی انتخاب و در فهرست شبکه شهرهای خلاق این سازمان ثبت شد.
با توجه به هشدارهای مسئولان حوزه بهداشت و درمان مبنی بر پرهیز هرگونه عادی انگاری نسبت به خطرات کرونا و همچنین شیوع سویه جدید این ویروس و ضرورت رعایت شیوه نامه ها و دستور العمل های بهداشتی به ویژه رعایت فاصله اجتماعی برگزاری چنین جشنواره هایی با حضور این حجم و تعداد از جمعیت نگرانی ها از افزایش آمارهای کرونایی که به تازگی نزولی شده را به دنبال دارد.
گفتنی است مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان و سایر متولیان باید در این زمینه اظهار نظر کنند.