محمود صفری روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا ، با اشاره به اینکه این واحد بدون رعایت ضوابط بهداشتی اقدام به تولید کنسروهای خوراکی می کرده افزود: طبق بازدیدها و بررسی های انجام شده این واحد متخلف طبق حکم قطعی تعزیرات حکومتی به تعطیلی خط تولید محکوم شده است.
وی با بیان اینکه این واحد با استفاده از نام و علامت تجاری یک واحد مجاز اقدام به تولید و بسته بندی کالا می کرد اظهار داشت: بر اساس قانون امور بهداشتی و درمانی،کلیه واحدهای تولید مواد غذایی مکلف به اخذ پروانه ساخت و تولید بوده و باید مشخصات کالای تولیدی را روی محصولات خود درج کنند.
صفری در ادامه حمایت از مصرف کنندگان و همچنین برخورد قانونی با واحدهای صنفی متخلف را از اولویت های تعزیرات حکومتی عنوان و خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۶۰۰ فقره پرونده تخلف واحدهای صنفی از سوی تعزیرات حکومتی این شهرستان مورد بررسی قرار گرفته است.
رییس تعزیرات حکومتی آستانه اشرفیه با اشاره به اینکه متخلفین صنفی طی این مدت به پرداخت هفت میلیارد ریال جریمه محکوم شده اند افزود: تعطیلی خودسرانه ، گرانفروشی، تقلب در فروش و خدمات ، عدم رعایت بهداشت از مهمترین موارد تخلف واحدهای صنفی متخلف در این شهرستان بوده که از سوی بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت و همچنین کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شناسایی و به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
شهرستان آستانه اشرفیه با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت بوده و در شرق استان گیلان واقع شده است.
تعداد پنج هزار و ۸۰۰ واحد صنفی تحت پوشش ۲۱ اتحادیه در شهرستان آستانه اشرفیه فعالیت دارند.