محمد علی عابدی عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا ، حمایت از هنرمندان منطقه را از سیاست های اصلی این اداره عنوان و تصریح کرد: این میزان تسهیلات ( ۶۰ تا ۱۲۰ میلیون ریال ) به منظور تامین سرمایه در گردش و تامین منابع خرید مواد اولیه به ۱۷۶ هنرمند صنایع دستی پرداخت شده است.
وی در ادامه تعهد اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری این شهرستان را برای ایجاد اشتغال در منطقه ۲۲ نفر اعلام و خاطرنشان کرد: به این منظور تاکنون مشخصات ۳۴ نفر از افراد واجد شرایط در سامانه رصد اشتغال به ثبت رسیده است.
به گفته وی ، تعداد ۲۲ نفر از این افراد جهت دریافت تسهیلات به مبلغ دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال به بانک های عامل معرفی و مابقی نیز با اجرای طرح های مختلف به بازار اشتغال متصل شدند.
وی تعهد این اداره در سال گذشته را برای ایجاد اشتغال ۲۰ نفر عنوان و یادآوری کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز با برگزاری دوره های آموزشی رایگان و با هدف مهارت افزایی در حوزه تولید صنایع دستی و ارائه تولیدات باکیفیت تعداد ۱۰۵ نفر از هنرجویان تحت پوشش آموزش های تخصصی قرار گرفته اند.
عابدی با بیان اینکه در برگزاری این دوره های آموزشی اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ، فنی و حرفه ای ، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی مشارکت داشته اند اظهار داشت: ۳۸۰ نفر از هنرمندان صنایع دستی ( ساماندهی شده ) در رشته هایی چون مرواربافی ، سفالگری ، گلیم بافی ، حصیر بافی ، معرق چوب ،معرق چرم، سراجی سنتی ، آینه کاری بناها و مساجد ، ساخت زیور آلات سنتی ، ساخت آلات موسیقی سنتی ،منبت کاری ،خراطی ،البسه محلی ،پیکر تراشی در این شهرستان فعالیت دارند.
رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آستانه اشرفیه گفت: صنایع دستی ، مجموعه ای از هنرها و صنایعی است که محصول آن ها به طور عمده با استفاده از مواد اولیه بومی به کمک دست و ابزار دستی ساخته می شود ، ضمن آنکه در هر یک از این صنایع ذوق هنری و خلاقیت فکری صنعتگر سازنده به نحوی به چشم می خورد.
شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان ، با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت است.