به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ برگهای این گیاه پس از فرآوری و تبدیل شدن به پودر حتی تا ۶۰۰برابر شیرینتر از شکر است، اما خواص مضر شیمیایی شکر را ندارد و مقدار کالری موجود در آن هم، یک سیصدم کالری شکر و قند است.
کارشناسان جهاد کشاورزی میگویند: استویا خواص شیمیایی مضر ندارد، برگ استویا حاوی مادهای به نام استِویوزید است که تا ۲۵۰برابر از ساکاروز موجود در چغندر قند و نیشکر شیرینتر است و در عین حال، خواص شیمیایی مضر آنها را ندارد، بر این اساس این شیرین کننده طبیعی، هم به لحاظ صرفهی اقتصادی و هم از نظر پزشکی در بسیاری از کشورها جایگزین مناسبی برای چغندر قند و نیشکر محسوب میشود.
var player = videojs('player_934492_7304500',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'/files/fa/news/1400/9/6/7306825_894.jfif',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/7304500',{},function (data) {}); })); کد ویدیو دانلود فیلم اصلی