جستجوگر خبری شهرستان شفت

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور در گیلان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ سورنا چایچی گفت : گیلان تولید کننده ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور است و پیش بینی می‌شود تولیدکنندگان گیلانی تا پایان امسال، هزار و ۸۰۰ تن گوشت بوقلمون به بازار‌های مصرف عرضه کنند.

وی با بیان اینکه در هر دوره پرورش ، ۹۳ هزار و ۲۰۰ قطعه جوجه بوقلمون در گیلان پرورش داده می‌شود، افزود: ۱۷ واحد پرورش بوقلمون در گیلان فعال است که بیشترین میزان این گوشت در شهرستان‌های رشت، رودبار و لاهیجان تولید می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه ۷ واحد تولید بوقلمون مادر با ظرفیت ۴۳ هزار و ۵۰۰ قطعه در گیلان فعال است، گفت : گوشت بوقلمون تولید شده در واحد‌های پرورشی گیلان علاوه بر مصرف در داخل استان، به سایر استان‌های کشور هم صادر می‌شود.

سورنا چایچی افزود: تولیدکنندگان بوقلمون در گیلان با تولید استاندارد موفق شدند ، کشورمان را از سال ۹۰ تاکنون، از واردات این محصول بی‌نیاز کنند.

وی گفت : گوشت بوقلمون با داشتن پروتئین، ویتامین، املاح بالا و کلسترول پایین، بهترین گزینه برای قرار گرفتن در سبد غذایی خانوار است.



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان