اسدالله عباسی غروب چهارشنبه در جلسه ستاد زراعت چوب استان افزود : زراعت چوب می تواند علاوه بر صیانت از جنگل ها نیاز واحدهای سلولزی استان را نیز تامین کند.
وی خاطرنشان کرد: طی ۲ سال باید باقی مانده تعهدات ۶ هزار و ۶۰۰ هکتاری منابع طبیعی استان برای درختکاری انجام شود؛ ضمن اینکه از زمین های بلاتکلیف به ویژه در غرب استان برای زراعت چوب استفاده شود .
عباسی ادامه داد: جهاد کشاورزی نیز باید حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار هکتار از مستثنیات را در اختیار کشاورزان و کسانی که می خواهند برای زراعت چوب سرمایه گذاری کنند ، قرار دهد که علاوه بر افزایش درآمد و اشتغال ناشی از زراعت چوب موجب کاهش قاچاق چوب نیز می شود.
استاندار گیلان تصریح کرد: همچنین منابع طبیعی استان اقدام به فروش چوب در نقاطی که کاج و توسکا داشتند و از رشد آنها گذشته و از بین رفته ، می کند که از محل آن برای طرح های ترویجی و صیانت از جنگل استفاده می شود.
عباسی با تاکید بر لزوم همکاری دستگاه های متولی برای اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در پنج هزار و ۲۰۰ هکتار از زمینهای گیلان گفت: باید تولید چوب از طریق زراعت میان مردم ، رقابتی شود تا شاهد منافع و درآمد بیشتر آنان باشیم.
وی با تأکید بر ضرورت قطع حداقلی درختان در مسیر توسعه استان و اجرای پروژه ها افزود: در اجرای طرح زراعت چوب نباید زمان را از دست دهیم و باید تلاش کنیم در کنار درختکاری، اراضی شالیزاری مورد استفاده نیز حفظ شود.
استاندار گیلان تاکید کرد: باید از اقلیم گیلان و جنگل های هیرکانی صیانت و مراقبت کنیم و با افزایش سطح زراعت چوب گامی مؤثر در احیاء آن برداریم.