به گزارش گروه استان های خبرگزاری تسنیم، بررسی آمارهای روزانه نشان می دهد نرخ ابتلای روزانه دیروز نسبت به اولین روز هفته رشدی قابل توجه 74 درصدی را به خود دیده است که کارشناسان در این زمینه ابراز نگرانی کرده و معتقدند درصورت ادامه روند بی توجهی به پروتکل ها و البته مشارکت در طرح ملی واکسیناسیون این روند می تواند نگران کننده باشد.
این گروه با اشاره به فعال بودن ویروس در سراسر کشور معتقدند روند فعلی که باعث افزایش قابل توجه آمارهای نرخ ابتلای روزانه و موارد بستری در مراکز درمانی شده است می تواند در سایه بی توجهی مردم به پروتکل ها و کاهش مشارکت در طرح ملی واکسیناسیون نگران کننده باشد و در آینده نزدیک بحرانی تازه به کشور تحمیل کند.
کارشناسان براین باورند که روند افزایش 74.03 درصدی نرخ ابتلای روزانه و 35.20 درصدی موارد بستری بیماران در مراکز درمانی از ابتدای هفته تا دیروز می تواند سایر شاخص های بیماری را در جداول تحت تاثیر قرار داده و دوباره جهت کلی نمودارهای همه گیری کرونا را در سراسر کشور صعودی کند، چون ویروس همواره فعال است و می تواند با ضریب بالا افراد را آلوده و خوشه های تازه ای از بیماری ایجاد کند.
به گفته کارشناسان بهداشت و درمان اگرچه سطح واکسیناسیون در کشور اکنون در شرایط مناسبی قرار دارد، اما نباید فراموش کنیم که موضوع بیماری و ابتلا حتی در میان واکسینه شده ها نیز ادامه دارد و تکمیل روند واکسیناسیون در ماه های اخیر تنها نرخ بستری و فوتی ها را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد و شاهد مثال آن هم اینجاست که علی رغم افزایشی شدن دو شاخص موارد ابتلا و بستری روزانه می بینیم نسبت تغییرات دو شاخص بعدی یعنی بستری در بخش مراقبت های ویژه یا موارد فوتی در این شرایط نه تنها صعودی نبوده بلکه نزولی هم شده است.
کاهش نرخ فوتی ها حاصل واکسیناسیون گسترده است
سرپرست مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت براساس جدیدترین تحلیل های آماری درخصوص اثربخشی واکسیناسیون کووید 19، گفت: بیشترین اثر واکسیناسیون، کاهش جدی نرخ فوت ناشی از ابتلا به کرونا بوده است.
علی شریفی زارچی، نتایج واکسیناسیون کووید 19 را در تحلیلی آماری با مقاسیه نرخ ابتلا و فوت افراد واکسن زده و افراد واکسن نزده، تحلیل و استنباط کرده و این نتایج را در گزارشی ارائه داد.
وی گفت: واکسیناسیون تاثیر بسیار چشمگیری درکاهش نرخ فوت ناشی از کرونا در تمامی گروه های سنی داشته است. تحلیل درصد اثرگذاری واکسن در هر گروه سنی و هر زمان بر اساس مقایسه نرخ فوت در افرادی که واکسن نزده اند و افرادی که یک یا دو نوبت واکسن دریافت کرده اند، به سادگی امکان پذیر است.
دکتر شریفی زارچی افزود: بیشترین اثر واکسیناسیون، کاهش جدی نرخ فوت ناشی از ابتلا به کرونا بوده است. با این حال، افرادی که حتی دو نوبت واکسن را دریافت کرده اند، کماکان در معرض ابتلا به کرونا و بستری هستند. لذا پیشنهاد می شود، تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی، حتی پس از دریافت هر دو نوبت واکسن، برای جلوگیری از ابتلای افراد و شروع خیز ششم بیماری کماکان مورد تاکید قرار گیرد.
تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی حتی پس از واکسیناسیون
دکتر شریفی زارچی اظهار داشت: تاثیر چشمگیر واکسیناسیون در کاهش نرخ فوت ناشی از ابتلا به کرونا در سنین بالاتر هم به وضوح مشاهده می شود. با این وجود، احتمال فوت ناشی از ابتلا به کرونا خصوصاً در سنین بالای 60 سال به صفر نرسیده است. لذا توصیه می شود تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی حتی پس از واکسیناسیون صورت پذیرد. همچنین، امید است، تزریق نوبت سوم به گروه بالاتر از 60 سال منجر به کاهش نرخ فوت ناشی از ابتلا به کرونا در این افراد شود که تحلیل نتایج آن پس از پیشبرد برنامه ارائه می شود.
روند بستری بیماران کرونایی در بخش های تنفسی در استان فارس نزولی شد نمودار فوتی کرونا در استان البرز نزولی شد طرح محله محور واکسیناسیون علیه کرونا در استان ایلام اجرایی شد جدیدترین اخبار کرونا در ایران| افزایش 43 درصدی نرخ ابتلا در یک روز/ آیا دومینوی صعود بیماری دوباره به راه افتاد؟+ نقشه و نمودار
استان آذربایجان غربی/4 نفر دیگر بر اثر کرونا جان باختند
محمدامین ولی زاده در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به روند کاهشی فوتی های کرونایی در استان اظهار داشت: در شبانه روز گذشته چهار نفر دیگر به سبب این بیماری جان باختند.
وی از ابتلای 481 نفر دیگر خبر داد و تصریح کرد: تاکنون 313 هزار و 914 نفر به کرونا مبتلا شده و 70 هزار و 363 نفر بیمار بستری نیز بهبود یافته اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی همچنین با اشاره به تعداد بستری های سندروم حاد تنفسی در استان گفت: این تعداد هم اینک به 826 نفر رسیده است و 40 نفر نیز وصل به دستگاه ونتیلاتور هستند.
وی بیان کرد: از سوی دیگر در شبانه روز گذشته 434 نفر بستری مشکوک به کرونا و 194 نفر بستری در بخش آی سی یو ثبت شد.
ولی زاده در ادامه از واکسیناسیون 31 هزار و 178 نفر خبر داد و افزود: تاکنون سه میلیون و 923 هزار و 450 نفر واکسن کرونا را در سه دز دریافت کرده اند.
استان اصفهان/ 347 بیمار جدید در 24 ساعت گذشته شناسایی شد
پژمان عقدک در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار کرونا در اصفهان از ابتدا تا کنون، اظهار داشت: تعداد کل موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا 1218950 نفر بوده که از این تعداد 121525 نفر بهبود، 180778 بستری و 16813 نفر هم فوت کردند.
وی افزود: در 24 ساعت گذشته 347 بیمار جدید کرونایی در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شناسایی، 157 نفر در مراکز درمانی بستری و 165 نفر ترخیص شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 901 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: از این تعداد 191 بیمار در بخش مراقبت های ویژه نگهداری می شوند.
عقدک تصریح کرد: 13 بیمار مشکوک و قطعی به کرونا طی 24 ساعت اخیر در استان اصفهان در اثر ابتلا به کرونا فوت کردند.
استان البرز/ 5 فوتی در 24 ساعت گذشته
مهرداد بابایی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در کرج در مورد آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان البرز ، اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته 63 بیمار با علائم کووید 19 در مراکز درمانی استان بستری شدند.
وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز78 هزار و 15 نفر است.
سخنگوی ستاد کرونای استان البرز با بیان اینکه در حال حاضر تعداد 367 نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند، بیان کرد: از این تعداد، ابتلای 122 نفر به بیماری کووید 19، تا این تاریخ قطعی شده است.بابایی با اشاره به اینکه تزریق واکسن نباید منجر به کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی شود، تصریح کرد: متاسفانه در 24 ساعت گذشته پنج بیمار کووید 19 جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به 6399 نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه برای ایمنی در بین مردم تزریق واکسن به افرادی که تزریق نکرده اند توصیه می شود، ادامه داد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 71 هزار و 246 نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.
استان اردبیل/ 4 فوتی دیگر در 24 ساعت گذشته
شهرام حبیب زاده در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل از جان باختن 4 نفر دیگر و بستری شدن 23 مبتلای جدید در 24 ساعت گذشته خبر داد و اظهار داشت: شمار کل جان باختگان ثبت شده کرونا در استان اردبیل به 2566 نفر، تعداد بستری های همزمان به 172 نفر و تعداد بیماران بدحال بستری در آی سی یو به 45 نفر رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ادامه داد: براساس آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرستان های پارس آباد و مشگین شهر در وضعیت نارنجی، شهرستان های خلخال، بیله سوار و اصلاندوز در وضعیت زرد و شهرستان های اردبیل، گرمی، نمین، کوثر، سرعین و نیر در وضعیت آبی قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل به 172 نفر رسید که از این تعداد 45 بیمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند و علاوه بر این ها، 76 بیمار نیز تحت نظر هستند.
وی با تاکید بر ادامه استفاده مردم از ماسک گفت: عبور از موج پنجم بیماری کرونا نیازمند رعایت دقیق نکات بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمی ها است.
حبیب زاده به تزریق یک میلیون و 556 هزار و 553 دُز واکسن بر علیه بیماری کرونا در استان اشاره کرد و گفت: 871 هزار و 420 دُز واکسن مربوط به مرحله اول و 676 هزار و 797 دُز مربوط به مرحله دوم واکسیناسیون است.
استان ایلام/ 61 ابتلای جدید ثبت شد
محمد کریمیان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد 65 هزار و 176 هفت نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده اند.
وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی 24 ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی 61 مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر 105 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در 24 ساعت اخیر 29 بیمار جدید در بیمارستان ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته ها 63 هزار و 698 نفر بوده است.
کریمیان گفت: در 24 ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان گزارش نشده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا کنون یک هزار و 148 نفر بوده است.
استان بوشهر/ 90 درصد گروه هدف واکسن دریافت کردند
سعید کشمیری در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر روند نزولی ابتلا به کرونا را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: تعداد بستری بخش کرونایی بیمارستان های استان بوشهر از یک هزار نفر در پیک پنجم کرونا اکنون به 83 نفر رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از وضعیت آبی کرونایی تمام شهرهای استان خبر داد و بیان کرد: سیر نزولی ابتلا و بستری بیماران کرونایی استان بوشهر را در شرایط آبی کرونایی به معنی خطر کم قرار داده است.
دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته 29 بیمار جدید در بخش های کرونایی بیمارستان های استان بوشهر بستری شده اند خاطر نشان کرد: از این تعداد ابتلای 5 مورد به کرونا مثبت، قطعی است.
وی با اشاره به اینکه اکنون 11 نفر در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت درمان قرار دارند افزود: از این مجموع موارد بستری در بخش های ویژه کرونایی، 5 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.
کشمیری در 24 ساعت گذشته آمار مرگ ناشی از کرونا در استان بوشهر را صفر اعلام کرد و گفت: در 20 ماه گذشته 2 هزار و 14 نفر در استان بوشهر به سبب ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه روز گذشته 34 بیمار کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان های استان بوشهر ترخیص شده اند، که از این تعداد 19 نفر از آنها مثبت قطعی بوده اند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون 88 هزار و 550 نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده اند.
وی با بیان اینکه تزریق در نوبت اول واکسن کرونا در استان بوشهر به 90 درصد گروه هدف رسید تصریح کرد: در گروه سنی بیش از 18 سال استان بوشهر 90 درصد نوبت اول و 70 درصد در 2 نوبت واکسن کرونا دریافت کرده اند.
کشمیری اضافه کرد: 30 درصد افراد استان بوشهر هنوز واکسینه نشده اند که تا آذر ماه بیش از 85 درصد جامعه هدف هر 2 نوبت واکسن دریافت می کنند.
استان خراسان رضوی/ بیش از 202 هزار دوز واکسن در حاشیه شهر مشهد مقدس تزریق شد
محسن ذاکریان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم از مشهدمقدس اظهارداشت: از این تعداد حدود 66هزار دُز تزریق واکسن مربوط به اتوبوس های سیار و سه هزار دُز نیز مربوط به مدارس حاشیه شهر است که از 2 هفته قبل آغاز شده است.
وی با بیان این که واکسیناسیون در 38 مدرسه حاشیه شهر مشهد نیز با همکاری آموزش و پرورش انجام می شود افزود: واکسن های تزریق شده برکت و سینوفارم است.
مسئول بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی گفت: هدف از اجرای طرح واکسیناسیون سیار که در قالب ده دستگاه اتوبوس و 20 تیم در حال اجراست، تسهیل دسترسی جامعه هدف در اماکن مختلف از جمله دانشگاه ها، هیات های مذهبی، اداره ها و کارخانه ها به خدمات واکسیناسیون است.
استان فارس/ شمار جانباختگان تک رقمی شد
بررسی آخرین وضعیت رنگ بندی در استان های مختلف نشان از یک ثبات شکننده در استان فارس دارد به این نحو که در حال حاضر 4 شهرستان استهبان، جهرم، خفر و ممسنی در وضعیت قرمز هستند و شهرستان های لامرد، مهر، فراشبند، فیروزآباد و بوانات در وضعیت آبی قرار دارند.
شهرستان های بختگان، نی ریز، آباده، فسا، داراب، کوار، بیضا، سپیدان و خرمبید نیز در وضعیت نارنجی و مابقی شهرستان های استان از جمله شیراز در وضعیت زرد قرار گرفتند.
براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و 705 هزار و 229 مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد یک میلیون و 467 هزار و 656 تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده و با بررسی نمونه های انجام شده، 434 هزار و 950 بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.
همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون 237 هزار و 573 مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد 55 هزار و 580 بیمار مثبت شناسایی شده و در مجموع تاکنون، 490 هزار و 530 بیمار مبتلا به کووید 19 در استان فارس شناسایی شده است.
بر این اساس 151 بیمار جدید طی 24 ساعت گذشته در بیمارستان های استان بستری شدند و در مجموع هم اکنون هزار و 429 بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان های فارس بستری هستند که از این تعداد 177 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
با اعلام جان باختن هشت هم استانی دیگر در اثر ابتلا به ویروس کرونا طی 24 ساعت گذشته مجموع جان باختگان ناشی از کووید 19 از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، به هفت هزار و 129 نفر افزایش یافته است.
استان قزوین/ افزایش 20 درصدی نرخ ابتلا
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین از افزایش 20 درصدی موارد قطعی ابتلای به کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: در 24 ساعت اخیر 134 بیمار کرونایی جدید در آزمایشگاه های منتخب کووید-19 استان قزوین شناسایی شدند که این آمار در مقایسه با روز قبل 22 نفر افزایش یافته است.
جلال رحمانی با اشاره به کاهش 8.7 درصدی نرخ بستری های روزانه کرونایی گفت: در شبانه روز گذشته 52 بیمار جدید کرونایی در بیمارستان های استان قزوین بستری شدند که این آمار در قیاس با روز پیش 5 نفر کمتر شده است.
وی همچنین از افزایش 9 درصدی آمار بیماران بدحال ونتیلاتوری خبر داد و افزود: در حال حاضر 13 بیمار کرونایی با حال وخیم در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های استان قزوین با اتصال به دستگاه کمک تنفسی ادامه بقا می دهند که این آمار نسبت به روز گذشته فقط یک نفر بیشتر شده است.
رحمانی ادامه داد: در ضمن نرخ مرگ ومیر روزانه کرونایی در 24 ساعت گذشته تثبیت شد و طی این مدت 3 بیمار کرونایی بدحال را به خاطر علائم شدید تنفسی و ضعف مفرط جسمانی از دست دادیم که این آمار با روز گذشته تفاوتی نکرده است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ادامه به افزایش 9 درصدی موارد بهبود کرونایی روزانه در استان هم اشاره کرد و گفت: در شبانه روز اخیر 61 بیمار کرونایی با داشتن علائم قطعی بهبود و نقاهت از بیمارستان های قزوین مرخص شدند که این آمار در مقایسه با روز قبل 5 نفر افزایش پیدا کرده است.
رحمانی اضافه کرد: در نهایت هم آمار مجموع بستری های کرونایی فعلی در بیمارستان های استان قزوین با حدود 6 درصد کاهش به 261 نفر رسید که این آمار در قیاس با روز پیش 16 نفر کاهش یافته است.
استان گلستان/ 185 بیمار کرونایی در مراکز درمانی بستری هستند
با وجود نوسانات جزئی در شمار بیماران کرونایی و بستری شدگان ناشی از آن در استان گلستان، اما در یکی دو روز اخیر آمارها کاهش محسوسی پیدا کرد.
در شبانه روز گذشته با کاهش 20 نفری در تعداد بیماران بستری، شمار بیمارانی که در بیمارستان های استان تحت درمان قرار دارند به 185 نفر رسید و پس از چند هفته تعداد بیماران به کمتر از 200 نفر رسیده است.
آخرین آمارهای ارائه شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان حکایت از بستری 48 بیمار در بخش های مراقبت ویژه و وخامت وضعیت 20 بیمار دیگر دارد.
در عین حال نگرانی در خصوص بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی و شکل گیری موج ششم کرونا وجود دارد و لازم است علاوه بر همراهی مردم و اصناف برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی، نظارت ها نیز تشدید شود.
اما همزمان با ثبات وضعیت کرونایی در استان گلستان، واکسیناسیون کرونا نیز شدت و سرعت خوبی در استان پیدا کرده و تزریق واکسن از 2 میلیون و 131 هزار واحد عبور کرده است.
براساس آمارهای دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان با تزریق 14 هزار و 706 واحد واکسن در استان طی روز گذشته، مجموع واکسن های تزریق شده در استان به 2 میلیون و 131 هزار و 149 واحد رسیده است.
حدود 85 درصد واجدان شرایط در استان مرحله اول واکسن کرونا را دریافت کردند و پوشش کامل واکسیناسیون در استان نیز 54 درصد جمعیت مشمول واکسن است که البته رئیس ستاد کرونای استان گفته است باید تلاش کرد تا گلستان به رتبه نخست واکسیناسیون کرونا در کشور دست پیدا کند.
دانشگاه علوم پزشکی استان همچنین اعلام کرده افراد 60 سال به بالا که از تزریق نوبت دوم واکسن های سینوفارم و برکت آنها، چهار ماه گذشته است می توانند برای دریافت دُز سوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
استان گیلان/ 90 درصد گروه های هدف واکسینه شدند
براساس اعلام ارسلان سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در حال حاضر 90 درصد جمعیت هدف واکسیناسیون در استان گیلان نوبت نخست واکسن کرونا را دریافت کرده اند .
این در حالی است که 200 هزار نفر از گروه های هدف واکسیناسیون در استان گیلان به عبارتی 10 درصد مردم گیلان هنوز برای دریافت واکسن اقدامی نکرده و به دلایل مختلف نوبت نخست واکسن کرونا را نیز تزریق نکرده اند.
امتناع برخی از هم استانیان از زدن واکسن در حالی است که با افزایش پوشش دهی واکسیناسیون شاهد تغییر رنگ بندی کرونایی 3 شهرستان استان گیلان به وضعیت آبی هستیم همچنین 13 شهرستان زرد و یک شهرستان نارنجی است.
طبق آخرین اعلام سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان(تا روز گذشته) 266 نفر از مبتلایان به کرونا در بیمارستان های سراسر استان گیلان بستری هستند که 58 نفر از این تعداد شبانه روز گذشته به آمار افزوده شده اند.
همچنین 69 نفر از این بیماران کرونایی به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های گیلان بستری هستند که 12 نفر از این تعداد به تازگی آمار مذکور افزوده شده اند و حال 62 بیمار نیز وخیم است.
استان مرکزی/ ارایه خدمات درمان سرپایی به 85 نفر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت و گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به آخرین وضعیت آمار بیماران کرونایی در استان مرکزی اظهار داشت: 102 مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا بر اساس آخرین یافته های آزمایشگاهی طی شبانه روز اخیر در استان مرکزی شناسایی شد.
سیدمحمد جمالیان افزود: 17 نفر از بیماران جدید شناسایی شده در استان مرکزی برای پیگیری امور تخصصی درمانی در بیمارستان ها بستری شدند که 85 نفر از بیماران کووید 19 نیز خدمات درمانی سرپایی دریافت کرده و باید تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: شمار مبتلایان به کرونا از زمان شیوع این ویروس تاکنون در استان به 104 هزار و 409 نفر رسید که متاسفانه یک بیمار کرونایی نیز در این بازه زمانی در استان به دلیل کرونا جان باخت و شمار فوتی های این بیماری به 2 هزار و 942 نفر رسید.
جمالیان ادامه داد: احتمال وقوع پیک ششم دور از انتظار نیست این درحالیست که تجربه نشان داده زمانیکه کشورهای همسایه گرفتار موج جدید می شوند دو الی سه هفته بعد،کشور و استان ما گرفتار می شود.
وی خاطرنشان کرد: با شتاب خوب واکسیناسیون، مرگ و میر ناشی از این بیماری در استان 40 درصد کاهش پیدا کرده است در جدید ترین نقشه کرونایی کشور تعداد شهرهای قرمز از 33 به 22 شهر کاهش پیدا کرده است و تفرش تنها شهرستان قرمز استان هم به رنگ نارنجی تغییر وضعیت داده است. در نقشه جدید 87 شهر کشور در وضعیت نارنجی هستند که از این تعداد چهار شهرستان اراک، محلات، آشتیان و تفرش سهم استان ما است.
درحال تکمیل...
انتهای پیام/ی