مهرداد محمدی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه سال گذشته اجرای کشت دوم در ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی منطقه انجام شده بود افزود: با توجه به استقبال کشاورزان و همچنین وضعیت مناسب جوی ، امسال کشت دوم برنج در سطح بیشتری از زمین های کشاورزی منطقه انجام شده است.
وی با بیان اینکه کشت دوم از پانزدهم شهریورماه امسال توسط کشاورزان آغاز شده اظهار داشت: راتون ( برنجی که پس از برداشت اول با یک آبیاری ، از ریشه به جای مانده جوانه زده و دوباره به بار می نشیند) ، پاچ باقلا، شبدر برسیم، باقلا برکت، سبزیجات غده ای و برگی از جمله محصولات کشت دوم به شمار می روند که توسط کشاورزان منطقه تولید و به بازار مصرف عرضه می شوند.
وی اجرای این طرح را در افزایش سطح درآمد کشاورزان منطقه موثر دانست و ادامه داد: استفاده بهینه از اراضی کشاورزی و افزایش میزان تولید محصولات کشاورزی به ویژه برنج از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
محمدی سطح زیر کشت برنج در این شهرستان را ۲۳ هزار و ۵۷۰ هکتار اعلام و خاطر نشان کرد: بطور میانگین سالانه در هر هکتار از اراضی زیر کشت این شهرستان حدود ۴ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم شلتوک حاصل و از این میزان ۶۰ درصد به برنج سفید تبدیل می شود.
به گفته محمدی هاشمی ، حسن سرا ، گوهر ، علی کاظمی از مهمترین ارقام محصول برنج شهرستان آستانه اشرفیه به شمار می روند، ضمن آنکه ۹۹ درصد از محصول برنج تولیدی کشاورزان این منطقه محلی است.
مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه یادآور شد: هم اکنون برداشت برخی از محصولات کشت دوم در این شهرستان توسط کشاورزان آغاز شده است.
شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان ، با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت است.