جستجوگر خبری شهرستان شفت

با گذشت یک سال از سیل اتفاق افتاده در تالش هنوز برخی از جاده های ییلاقی، روستایی در این شهرستان همچنان تخریب بوده و وضعیت تکمیل پل اصلی عابر پیاده در تالش همچنان مبهم است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تالش، گیلان از به دلیل شرایط آب و هوایی یکی از استان های حادثه خیز کشور محسوب می شود و سالانه حوادث مختلفی از سیل و زلزله تا آتش سوزی جنگل ها را در گیلان شاهد هستیم که همواره خساراتی را به استان وارد کرده است.

عدم نگهداری صحیح از منابع طبیعی و قطع بی رویه درختان در ایجاد سیلاب ها و خسارت های ناشی از آن بسیار تأثیرگذار است و با توجه به تغییر ساختار بارش ها اکنون این موضوع نیازمند توجه مسؤولان ذی ربط است.

در ۳۰ شهریور سال ۹۹ درست یک سال پیش، بارش باران از نیمه های شب آغاز و موجب جاری شدن سیل در بسیاری از مناطق این شهرستان شد و مسیر دسترسی بسیاری از روستاها و جاده ترانزیتی تالش به آستارا و نیز جاده اسالم به خلخال را مسدود کرد.

گرچه همه ساله با بارش باران و جاری شدن سیل در رودخانه کرگانرود تالش شاهد مسدود شدن جاده ترانزیتی این شهر و سرگردانی شهروندان و مسافرین بودیم اما در سیل شهریور ماه سال ۹۹ در شهرستان تالش حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بیشترین میزان خسارت را به دنبال داشت.

 

حال با گذشت یکسال از سیل اتفاق افتاده در تالش هنوز برخی از جاده های ییلاقی و روستایی در این شهرستان همچنان دچار مشکلاتی هستند و علاوه بر نبود آسفالت، هیچگونه علائم راهنمایی رانندگی در این جاده ها وجود ندارد.

یکی دیگر از اتفافات نامطلوب بعد از سیل سال ۹۹ در تالش، تخریب پل اصلی عابر پیاده در این شهر بود، به طوری که شهروندان تالشی می گویند پل اصلی عابر پیاده بعد از سیل به طور کلی رها شده و مردم برای رفت وآمد از این پل باید از عرض خیابان عبور کنند.



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان