فرید بصیری مقدم غروب پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین نوع واکسن تزریق شده به ترتیب آسترازنکا، برکت و سینوفارم بوده و ۱۰ پایگاه ثابت واکسیناسیون در شهرستان و سه پایگاه سیار واکسیناسیون در زندان ها و مراکز ترک اعتیاد فعال هستند و بسیج، سپاه و گروه های جهادی در واکسیناسیون مشارکت می کنند.
وی بیان کرد: در حال حاضر بیشترین واکسن موجود در شهرستان آستارا از نوع برکت است و کمبود واکسن های دیگر در چند روز آینده رفع خواهد شد.
وی افزود: واکسیناسیون در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی مهمترین راهکار مقابله با کروناست و همه باید در این خصوص اهتمام جدی داشته باشند و رسانه ها هم برای آگاهی مردم مشارکت کنند.
بصیری مقدم گفت: تب سنجی و تست تشخیص سریع کرونا برای رانندگان خارجی با همکاری شبکه بهداشت و درمان و جمعیت هلال احمر آستارا در حال انجام است و در صورت صلاحدید پزشکان، به تست تکمیلی یا پی سی آر رانندگان اقدام می شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان آستارا افزود: هرچه میزان رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک بیشتر شود، شیوع ویروس و ابتلای افراد کاهش خواهد یافت و شرایط بیشتر ارائه خدمات به بستری ها فراهم خواهد شد.
وضعیت آستارا از نظر شیوع کرونا قرمز است و این ویروس در دنیا خسارات جانی و مالی بر جا گذاشته و بهترین راهکار مقابله با آن، رعایت پروتکل های بهداشتی و محدودیت های کرونایی است.
شهرستان مرزی و گردشگرپذیر بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.