به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مهدی پارسا پیش از ظهر امروز در نشست خبری جشنواره ابوذر در خبرگزاری بسیج گیلان با اشاره به اهمیت جشنواره ابوذر برای اصحاب رسانه اظهار کرد: هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر امسال باقدرت بیشتر انجام می شود.
وی جشنواره ابوذر را بزرگ ترین اتفاق رسانه ای برای استان دانست و گفت: جشنواره رسانه برای کسانی است که برای هویت رسانه ای خود ارزش و احترام قائل هستند.
مسؤول بسیج رسانه استان گیلان با بیان اینکه جشنواره ابوذر در ۱۱ قالب برگزار می شود، افزود: متأسفانه ما در برخی قالب ها مانند کاریکاتور، مستند کوتاه و اینفوگرافیک با کمبود آثار مواجه هستیم.
پارسا با اشاره به سایر محورهای جشنواره اعم از امیدآفرینی، مردمی کردن دفاع و امنیت، روحیه جهادی و انقلابی و آسیب های اجتماعی که دغدغه اصحاب رسانه و بسیج رسانه است، بیان کرد: متأسفانه در برخی موارد آسیب های اجتماعی در گیلان زیبنده شمالی ترین کشور نیست و اصحاب رسانه با قلم و هنر خود باید در این حوزه آثار خوبی برای کاهش این آمار ارائه دهند.
وی مسائل صنفی خبرنگاران و اصحاب رسانه را یکی از محورهای مهم جشنواره ابوذر امسال دانست و گفت: شکی نیست که تمامی خبرنگاران در این حوزه آثار تولیدی فاخری دارند اما تلاش کنند در این موضوعات آثار جدید ارائه دهند و به جشنواره ارسال کنند.
مسؤول بسیج رسانه استان گیلان دشمن شناسی، توان داخل، خوداتکایی و مانع زدایی را دیگر محور جشنواره ابوذر برشمرد و تصریح کرد: سبک زندگی نیز (ازدواج، فرزندآوری، عفاف و حجاب، نماز، امربه معروف و نهی از منکر) جزو محورهای مهم جشنواره ابوذر امسال است، همچنین مواسات و انفاق در شرایط ویژه کرونایی امسال نیز می تواند آثار بسیار فاخری را به خود اختصاص دهد.
پارسا با بیان اینکه فضای مجازی طبق فرموده رهبر معظم انقلاب محور مورد اتکایی است، افزود: فرهنگ ایثار و دفاع مقدس نیز از دیگر محورهای جشنواره است که با توجه به نقش گیلان در دفاع مقدس موضوعات و سوژه های نابی برای خبرنگاران خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه محور بومی که مختص آثار مربوط به گیلان است می تواند آثاری در خصوص احیای واحد های صنعتی را به خود اختصاص دهد، گفت: این امر می تواند به اشتغال استان کمک شایانی کند.
مسؤول بسیج رسانه استان گیلان تفاوت ویژه جشنواره هفتم با جشنواره های پیشین تصریح کرد: جایزه ویژه شهدای رسانه در جشنواره امسال جای گذاری شده است، از اصحاب رسانه انتظار داریم در این بخش ویژه روایت های خود را ارائه دهند، روایتگری نیاز مخاطب امروز است، در این بخش ویژه شهدای رسانه باید به خوبی و در قالب مخاطب پسند و با روایتگری معرفی کنند تا مخاطب ارتباط عمیقی برقرار کنند.
پارسا با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال آثار برای جشنواره تا ۲۵ آذرماه ۱۴۰۰ است، گفت: باوجوداینکه ظرفیت های بسیار خوبی در استان داریم، تلاش می کنیم داورهای جشنواره هفتم را از خارج از استان دعوت کنیم.
وی با بیان اینکه آثاری قابلیت شرکت در جشنواره ا خواهد داشت که از ابتدای دی ماه ۹۹ تا ۲۵ آذر سال ۱۴۰۰ در رسانه منتشرشده باشند، افزود: هر خبرنگاری تنها می تواند پنج اثر به جشنواره ارسال کند و آثار را تنها به سایت www.abozargilan.ir ارسال کنند.
انتهای پیام/۸۴۰۰۸