به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ از سال 92 تا 94 در برخی استان های پرجمعیت کشور، آمار ناباروری بیش از 20 درصد است، در کشور حدود 4 میلیون زوج نابارور داریم که نیازمند دریافت خدمات درمان مشکل ناباروری هستند.
میانگیـن نرخ نابـاروری در جهــان 15 درصد اســت، عددی کـه در ایــران به 22 درصـد هـم می رســد، بر طبــق آمارهـا در ایـران حـدود 4 میلیون زوج نابارور وجـود دارد که ســهم نابــاروری در آقایــان و خانــم هــا تقریبــاً برابــر است، بــه عبارتــی نابــاروری چیــزی در حـدود یک دوازدهــم جمعیــت کشـورمان را مســتقیم یا غیرمـستقیم درگیــر کرده است.
بر اساس نمودار فوق، طی 25 سال، روند ناباروری زوج های ایرانی از 5 درصد در اوایل دهه 70 با سیری صعودی در اواسط دهه 90 به بیش از 20 درصد افزایش پیدا کرده است!
سونامی ناباروری ثانویه در ایران
اما حدود 60 درصد زوج های نابارور کنونی، نابارور ثانویه هستند، نابارور ثانویه یعنی زوج هایی که بارور بوده اند اما به دلایلی همچون سبک زندگی، تاخیر در فرزندآوری، تغذیه و .... قدرت باروری خود را از دست داده اند!
این آمار یعنی، برخلاف باور عمومی زوج های جوان، فرصت فرزندآوری همیشگی نیست و ریسک جدی ناباروری در کمین زوج هایی است که فرزندآوری را به تاخیر می اندازند! به عبارت دیگر با سونامی ناباروری ثانویه در ایران روبه رو هستیم!
ایران در آستانه پذیرش "مهاجران خارجی" برای جبران کسری جمعیت خود!/ تبدیل "بحران جمعیت" به پاشنه آشیل بزرگ نظام!برای نجات کشور "دولت و مردم" باید آخرین فرصت "پنجره جمعیتی کشور" را جدی بگیرند!فیلم/ داستان فاجعه جمعیتی کشور را در 4 دقیقه ببینید!بازگشت مجدد طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده به مجلسترویج "روز جهانی بی فرزندی" برای کشورهای شرقی!استان های گیلان، مازندران و مرکزی با بالاترین درآمد سرانه "کمترین میزان فرزندآوری" را دارند!انتهای پیام/