به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، حسین مصطفی پور صبح امروز در جمع اصحاب رسانه در دفتر حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه خبرنگاران نگاه ویژه ای به حوزه های مختلف دفاع مقدس دارند، اظهار کرد: خبرنگاران زبان گویای مردم و نماینده مطالبات مردمی هستند.
وی با بیان اینکه خبرنگاری در دنیای امروز یکی از بخش های اصلی تبادل اخبار و اطلاعات است، گفت: احصای مشکلات و انتشار اخبار و سایر حوزه های مرتبط با رسانه در دنیای ارتباطات امروز مسؤولیت بسیار مهمی است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان با اشاره به انتشار اخبار کذب در فضای مجازی بیان کرد: بسیاری در این فضا نابلد هستند و مردم را دچار شباهتی می کنند که رفع این شبهات و تبادل اطلاعات درست وظیفه خبرنگاران است که اهمیت این شغل را دوچندان کرده است.
مصطفی پور با بیان اینکه خبرنگاران سعی می کنند همواره خود را به روز نگه دارند، افزود: مردم به این اخبار مراجعه می کنند بنابراین این رسالت بر عهده خبرنگاران است که در حوزه های مختلف به نمایندگی از مردم مطالبه گر باشند.
وی خبرنگار را واسطه ای برای اتصال مسؤولان، دست اندرکاران و مردم دانست و گفت: از این حیث مسؤولیت بسیار بزرگی بر عهده خبرنگاران است و باید این رسالت مهم موردتوجه باشد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه کار کردن در حوزه دفاع مقدس اهمیت بیشتری دارد، افزود: این حوزه به دلیل اتصال گذشته و باورهای ما به نسل های جدید حساسیت بیشتری دارد، بنابراین خبرنگاران در این حوزه با دقت نظر بیشتری عمل می کنند.
مصطفی پور با بیان اینکه مدافعان سلامت همان کار رزمندگان دفاع مقدس را انجام می دهند، گفت: ما در این حوزه شهدای بسیاری را تقدیم کردیم که جان خود را فدای مردم کردند و در برابر حملات دشمنی به نام ویروس کرونا به مردم، خط مقدم را خالی نکردند.
وی با اشاره به نقش آفرینی های بانوان در دوران دفاع مقدس بیان کرد: بانوان در دفاع مقدس هم مانند مردان دست به اسلحه شدند و هم در سایر حوزه های پشتیبانی جنگ و امداد و نجات نقش برجسته ای داشتند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان نقش اصلی بانوان در دفاع مقدس را ایثار و فداکاری عنوان کرد و افزود: نقش عاطفی مادران شهدا و رزمندگان و همسرانشان گاهی مهجور می ماند و باکو نمی شود اما واقعیت این است اگر این روحیات نبود هرگز این رزمندگان برای شرکت در جنگ تهییج نمی شدند.
مصطفی پور با بیان اینکه اکنون همسران جانبازان قریب به ۴۰ سال است که در خدمت جانبازان هستند، افزود: این بانوان با صبر زینبی خود بالاترین نقش را در دفاع مقدس ایفا کردند و نباید به راحتی از این ایثار گذر کنیم.
وی با اشاره به اینکه مادران امروزی نیز فرزندانی را تقدیم اسلام کردند، گفت: شهدای مدافع حرم رویش هایی از انقلاب هستند که مادرانی متأثر از دفاع مقدس آن ها را پرورانده و رشد داده اند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان با تأکید بر اینکه نباید نقش بانوانی که در دفاع مقدس قلم های زیبایی داشتند نادیده گرفت، تصریح کرد: خانم ها سپیده کاشانی، طاهره صفار زاده، سیمین دخت وحیدی، راضیه تجار، سمیرا اسلام پور از بانوانی بودند که در بحث ادبیات پایداری و شعر دفاع مقدس زحمات بسیاری کشیدند.
انتهای پیام/۳۳۸۹