جستجوگر خبری شهرستان شفت

مسؤولان گیلان از افزایش سطح و تعداد بیمه گذاران محصولات کشاورزی در استان خبر داده و همچنین ابراز امیدواری کردند که این روند همچنان رو به رشد خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، استان گیلان ازجمله مناطق مستعد کشاورزی است و سطح قابل توجهی از اراضی آن زیر کشت محصولات زراعی و باغی قرار دارد و به نوعی کشاورزی اشتغال نخست گیلانیان به حساب می آید.

علیرغم توسعه علوم و فنون کشاورزی، افزایش دانش و آگاهی بهره برداران و افزایش کیفیت نهاده ها، همچنان کشاورزی گیلان با چالش ها و بلایای طبیعی و غیرطبیعی مواجه بوده و سالانه خسارت های زیادی به کشاورزان وارد می شود.

خوشبختانه با توسعه صنعت بیمه، کشاورزان نیز از چتر حمایتی آن ها منتفع شده اند و سالانه بیمه خسارت هایی که در تعهداتشان باشد را تا حدودی جبران می کند.

عده ای از کشاورزان از اینکه محصولاتشان جز تعهدات بیمه ای هست بسیار خرسندند. آن ها به بارش باران سال گذشته اشاره می کنند و می گویند: اگر بیمه نبود، سال گذشته خرجشان با دخلشان نمی خواند و سرتاسر کشاورزی برای آن ها جز هزینه و رنج، چیز دیگری نبود.

شالی کاران مدعی هستند، بیمه کشاورزی آن ها و محصولاتشان را بیمه کرده و اطمینان را برای آن ها به ارمغان آورده است.

اما در کنار برخی از شالی کاران گیلانی، عده ای نیز معترض بوده و خواهان توجه شرکت های بیمه ازجمله بیمه کشاورزی نسبت به آن ها و دسترنج هایشان هستند.

تعدادی از شالی کاران گیلانی که در سال گذشته در اثر بارش های باران خسارت های جبران ناپذیری بر آن ها وارد آمد، به فارس گفته اند: بیمه برخلاف انتظاراتشان خسارت های جبران ناپذیر آن ها را تا حدی جبران کرده درحالی که انتظار داشتند بیمه بیشتر به آن ها توجه کند و خسارت های وارده را نیز واقعی تر ببیند.

عبداللهی فر، کارشناس ارشد بیمه بانک کشاورزی گیلان گفته فروش بیمه نامه محصولات کشاورزی برای محصولات دام، زنبورعسل و آبزیان سرد آبی در ۲۹ شعب اصلی بانک کشاورزی و ۲۰ نمایندگی بیمه کشاورزی استان بدون وقفه درحالی که انجام است.

 

امیر مرادی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان نیز گفته که در سال زراعی جدید، ۴۸ هزار و ۶۸۸ نفر بیمه گذار بیش از ۴۲ هزار هکتار اراضی خود را بیمه کرده اند.

به گفته وی ازنظر سطح پنج درصد و به لحاظ تعداد بیمه گذار نیز هفت درصد نسبت به سال زراعی گذشته در گیلان افزایش مشاهده می شود.

افزایش اقبال عمومی کشاورزان به بیمه و اعتماد آن ها به فعالان آن نشان می دهد بیمه نسبت به سال های گذشته توانسته سقف تعهدات خود را افزایش داده و خسارت های وارده را بهتر ببیند.

کشاورزان زمانی اعتماد و اطمینانشان به صنعت بیمه افزایش پیدا می کند که انتظاراتشان محقق شود و خسارت های وارده به آن ها در بلایایی طبیعی و غیرمترقبه واقعی تر دیده شود.

البته با توجه به حذف ۹ درصد ارزش افزوده بیمه محصولات کشاورزی در سال زراعی جدید، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان ابراز امیدواری کرده تا شاهد افزایش بیمه بیش از ۷۰ درصد در گیلان باشیم.

تحقق افزایش بیمه محصولات کشاورزی در گیلان نسبت به سال قبل بدون شک علاوه بر عملکرد مثبت کارگزاران بیمه می طلبد مشارکت دهیاران و شوراهای اسلامی در روستاها در این مهم افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/۳۳۸۹



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان