جستجوگر خبری شهرستان شفت

فرماندار رشت و دو نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی در کمیته برنامه ریزی رشت با تأکید بر اخذ اعتبارات ملی به بهره بردن از منابع کشوری برای اجرایی شدن پروژه های عمرانی شهرستان تأکید کرده که با ...

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی  در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان رشت در سالن اجتماعات فرمانداری رشت با اشاره به اهمیت تخصیص اعتبارات ملی برای پروژه های شهرستان و استان اظهار کرد: بهره بردن از منابع کشوری برای اجرایی شدن پروژه های عمرانی شهرستان بسیار مهم بوده که با تلاش مضاعف باید تخصیص داده شود.

جبار کوچکی نژاد با اشاره به تعین و تکلیف روستاهای جداشده از منطقه آزاد انزلی در رابطه با مباحث طرح های هادی و توسعه روستایی افزود: پروژه های درمانی در استان در نظر گرفته شده که پیش بینی می شود با اتمام بهره برداری آن مشکلات حوزه های درمانی کاهش پیدا کند.

وی به پروژه بیمارستان های رازی، پور سینا و لاکانی اشاره کرد و گفت: اگر پروژه های مذکور به بهره برداری کامل برسند مشکل مربوط به این حوزه در سطح شهرستان و حتی استان مرتفع می شود.

لزوم پیگیری اعتبارات ملی برای اجرای پروژه های تأثیرگذار

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت توجه به زیرساخت های روستایی و شهری اظهار کرد: خاکی بودن جاده های روستایی، مناسب نبودن جاده ها و زیرساخت ها یکی از موضوعاتی است که بعد از گذشت سال ها هنوز به اتمام نرسیده و باید هر چه سریع تر اصلاح شود.

محمدرضا احمدی با تأکید بر لزوم پیگیری حل مشکل برق و اصلاح شبکه برقی گفت: ضعف و فرسودگی شبکه برق یکی از موضوعات مهمی است که باید به طور ویژه موردبررسی و اصلاح قرار بگیرد.

وی به مسئله طرح هادی روستا و مشکلات تغییر کاربری زمین های کشاورزی نیز اشاره کرد و افزود: بسیاری از پروژه ها باید از طریق اعتبارات استانی پیگیری و برای تخصیص اعتبارات ملی در اجرای پروژه های بزرگ باید در سطح کشور به طورجدی پیگیر بود.

کمیته برنامه ریزی با کمیته توزیع پول فرق می کند

فرماندار رشت نیز در این نشست با اشاره به وضعیت آب و هوایی و تأثیر خشک سالی بر کشاورزی و همچنین مصرف آب بیشتر به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی برای مقابله با کرونا اظهار کرد: شهر ما صرفاً برای شهرستان رشت تعلق ندارد بلکه از خدمات آن همه مردم گیلان و حتی استان های دیگر نیز منتفع می شوند.

علی فتح الهی با اشاره به امکانات مرکز استان و لزوم ارائه خدمات به سایر شهرستان ها تصریح کرد: بودجه بسیاری از پروژه ها از طریق کمیته برنامه ریزی فراهم نمی شد و باید از طریق اعتبارات ملی به نتیجه می رسید ازجمله حضور قرارگاه خاتم در بحث مربوط به بیمارستان ۳۵۰ و ۴۰۰ تختخوابی و همچنین زورخانه ای که کمتر از ۱۱ ماه کلنگ زنی به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به کمبود اعتبارات برای برنامه ریزی پروژه های مختلف افزود: پروژه مسجد صفی، مسجد اردبیلیان، پروژه امامزاده هاشم به سنگر و خمام به سنگر که با اعتبارات ملی صورت گرفته و با مساعدت استاندار و نمایندگان مجلس و آقای نوبخت به نتیجه رسید.

فرماندار رشت با اشاره به اینکه کتابخانه مرکزی نیز بعد از ۱۸ سال چشم انتظاری با اعتبارات ملی تا دو هفته بعد بهره برداری می رسد، گفت: تخصیص این اعتبارات ملی به استان و شهرستان نشان از ظرفیت مدیران استانی بوده که از طریق چانه زنی اعتبارات ملی را برای شهرستان اخذ کردند.

فتح اللهی به بحث استخر فرهنگیان به عنوان یکی از بهترین، شیک ترین و استانداردترین استخرها  که توان برگزاری مسابقات ملی را دارد برشمرد و افزود: چنین پروژه هایی از طریق اعتبارات ملی بوده و کمیته های برنامه ریزی توان اعتباری در این سطح را ندارند.

وی با تأکید بر اینکه کمیته برنامه ریزی با کمیته توزیع پول فرق می کند، گفت: در بحث برنامه ریزی باید شاخص موانع تشخیص داده و بتوانیم با برطرف کردن موانع موضوعات مناطق را برطرف کنیم.

فرماندار رشت با تأکید بر اینکه مدیران باید اعتبارات تخصیص داده شده را از مدیران استانی خود به طور کامل دریافت کنند و عدم دریافت آن قابل پذیرش نیست، افزود: باید دقت شود که اعتبارات، خرد نشود تا به صورت کامل در پروژه های بزرگ نتیجه بخش باشد.

فتح اللهی با بیان اینکه اولویت بندی پروژه ها باید به گونه ای باشد که مشکلات عمده رفع شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه ها سال آبی سختی را پشت سر گذاشتیم باید به فکر چاره بود تا با احیای آب بندان ها و ایستگاه های پمپاژ، اجازه هدر رفتن آب را نداده و مشکلات کشاورزان را کاهش دهیم.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان