جستجوگر خبری شهرستان شفت

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تأکید بر لزوم توجه به مزایای استفاده از طرح تسطیح اراضی در این استان گفت: برای سال جاری در نظر داریم تا در یک هزار هکتار دیگر از اراضی استان ...

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مجتبی شاه نظری امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح تسطیح اراضی به بهترین نحو در گیلان در حال انجام است، اظهار کرد: بر اساس آمار تاکنون  ۳۷ درصد از شالیزاری های گیلان معادل ۸۷ هزار هکتار تسطیح اراضی شده است.

وی با اشاره به پیش بینی اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی در خصوص طرح تسطیح اراضی در گیلان گفت: در سال گذشته طرح تسطیح اراضی در  ۹۰۰ هکتار از شالیزار های استان عملیاتی شده و برای سال جاری در نظر داریم تا در یک هزار هکتار دیگر از اراضی استان این طرح اجرایی می شود.

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان یکی از دلایل عدم پیشرفت طرح تسطیح اراضی در این استان را نا آگاهی کشاورزان دانست و افزود:  اجرای طرح تسطیح اراضی، برخلاف سال های اولیه، در هر شهرستان متقاضیان فراوانی دارد که نشان دهنده اهمیت این طرح در گیلان است.

شاه نظری با تأکید بر  لزوم توجه به مزایای استفاده از طرح تسطیح اراضی در گیلان بیان کرد:  تسطیح، قطعه بندی، احداث جاده های بین مزارع، احداث شبکه آبیاری، زهکشی و احداث سازه های فنی از بخش های عملیات تجهیز و نوسازی مزارع است.

وی با بیان اینکه اجرای صحیح طرح تسطیح اراضی منجر به مدیریت بهینه مصرف آب می شود، تصریح کرد: افزایش راندمان آبیاری، مدیریت بهینه مصرف آب، خروج آب های مازاد از مزارع، دسترسی آسان به قطعات زراعی، کاهش هزینه های تولید و زمینه سازی برای ورود ماشین آلات کشاورزی در مراحل کاشت ازجمله مهم ترین ویژگی های این طرح است.

به گفته مدیر آب وخاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان  ۱۸۰ هزار هکتار شالیزارهای گیلان مستعد اجرای طرح تجهیز و نوسازی بوده و فقط ۱۵ درصد هزینه اجرای طرح تجهیز و نوسازی شالیزار ها بر عهده کشاورز است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان