جستجوگر خبری شهرستان شفت

در روزهایی که موج پنجم کرونا در کشور شروع و مسؤولان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به رعایت دستورالعمل های بهداشتی تاکید و کادر درمان روزهای سختی را سپری می کنند ولی کماکان سواحل گیلان روز به روز ...

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، در اوایل اسفندماه سال ۹۸ اولین مورد ابتلا به کرونا در گیلان شناسایی و تاکنون پنج موج کووید۱۹ در کشور ایجاد و چندین بار تمامی مراکز تفریحی، گردشگری و مذهبی در گیلان هم زمان با سراسر کشور تعطیل شده و منع رفت وآمدهای بین شهری اعمال شد.

استان های شمالی کشور اقتصادشان وابسته به گردشگری و جذب مسافر و توریست است ولی ولی کرونا اقتصاد گردشگری گیلان را دگرگون کرد.

استان سرسبز و معتدل گیلان دارای جاذبه های گردشگری و دیدنی بسیار زیادی است که مهم ترین آن وجود نوار ساحلی بی شمار و دریا است لذا هرساله و با آغاز فصل گرما، هم وطنان عزیز از اقصی نقاط کشور به گیلان سفرکرده و از سواحل این استان و دریا استفاده می کنند ولی امسال با توجه به وجود شیوع کرونا در کشور، شرایط تا حدی در گیلان متفاوت است.

 

باید از حضور گردشگران در سواحل گیلان به چشم یک فرصت نگاه کرد زیرا این یک ظرفیت بالقوه ای است که برنامه ریزی و هدایت درست می توان به اهداف مختلفی در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دست یافت لذا باید برنامه های فرهنگی و اجتماعی اجراشده در سواحل علاوه بر جذاب بودن تأمین کننده نیاز گردشگران هم باشد.

همواره با گرم شدن هوا حضور مردم در سواحل با افزایش مواجه شده و این مردم که غالبا مسافر و بومی هستند بدون توجه به طرح سالم سازی دریا و بدون رعایت پروتکل بهداشتی در کنار هم نشسته که با شیوع کرونا این امر با جدیت توسط مردم دنبال می شود که جای بسیار نگرانی دارد.

در روزهایی روزانه بیش از ۱۵۰ نفر در اثر ابتلا به کرونا در کشور فوت می شوند، حضور مردم در سواحل و بدون رعایت پروتکل های بهداشتی جای تأمل دارد زیرا ادامه این روند و همچنین هجوم مسافران احتمال شیوع دوباره کرونا در گیلان را با افزایش مواجه می کند.

در سراسر استان های ساحلی، استانداری ها متولی امر ساماندهی سواحل بوده و در طول فصل تابستان همواره بر اساس وظیفه ذاتی خود تمام تلاش خود را برای حفظ جان و سلامت مسافران در سواحل انجام می دهد.

طبق گفته مدیرکل اجتماعی و شورا های استانداری گیلان در استانداری و شهرستان های گیلان جلسات متعددی در خصوص ساماندهی سواحل به ویژه در ایام کرونا اتخاذ شده است.

بنا بر اعلام حیدری بر اساس آخرین آمار ۴۵۰ منجی غریق در ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی استان حضور داشته و نکات آموزشی را مردم و گردشگران اعلام می دارند.

یکی از نکاتی که متأسفانه اغلب در سواحل گیلان به چشم می خورد بی رغبتی خانواده به طرح سالم سازی دریا است ولی با این حال در سال جاری ۳۵طرح سالمسازی دریای خزر و ۶۵شناگاه در مناطق مختلف ساحلی استان به همراه نظارت و خدمات مطلوب دستگاه های اجرایی مرتبط، حفاظت از جان گردشگران را در این مناطق برعهده دارند.

علاوه بر لزوم توجه به طرح های سالم سازی به منظور جلوگیری از غرق شدن ولی در روزهایی که موج پنجم کرونا در کشور شروع و مسوولان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به رعایت دستورالعمل های بهداشتی تاکید و کادر درمان روزهای سختی را سپری می کنند ولی کماکان سواحل گیلان روز به روز شلوغ تر می شود.

بنابر گفته های معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۵ بیمار جدید کرونایی در این استان شناسایی و تعداد بیماران بستری در بیمارستان های گیلان از مرز ۴۰۰ بیمار عبور کرده است.

 

ولی با این حال وقتی با مردم حاضر در ساحل در خصوص دلایل عدم اجرایی کردن فاصله گذاری اجتماعی در پرسیدم همه یک پاسخ مشترک دادند و آن خستگی از قرنطینه های طولانی مدت بود.

قطعاً اجرای طرح سالم سازی دریا در این روزهای کرونایی به نوعی در مغایرت و تضاد با طرح فاصله گذاری اجتماعی است و آن طور که در چند روز گذشته نیز شاهد بی توجهی مردم به پروتکل های بهداشتی در سواحل استان بودیم، بسیاری از افراد بدون توجه به طرح فاصله گذاری اجتماعی ضمن تجمع به شنا کردن دسته جمعی نیز مشغول شدند و این برای استان به هیج عنوان و با آن در روزهای جولان دلتا ویروس ایدئال نیست.

انتهای پیام//خ۸۴۰۰۸



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان