به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، صفار حمیدی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه انجام بیمه کشاورزی بسیار می تواند به کشاورزان در مواقع بحرانی کمک کند، اظهار کرد: گیلان یکی از استان های همواره درگیر با بحران های طبیعی بوده و سالیانه بخشی از زمین های کشاورزی با آسیب مواجه شده و محصولاتشان از بین می رود از این رو بیمه اراضی کشاورزی منجر به جبران خسارت به این گونه افراد می شود.
وی با اشاره به تمدید مهلت بیمه اراضی کشاورزی در گیلان گفت: شالی کاران گیلانی تا ۱۰ تیر فرصت دارند برای بیمه شالیزار های خود به دفاتر بیمه یا شعب بانک کشاورزی استان مراجعه کرده و اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهند.
سرپرست معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی گیلان از بیمه شدن بیش از ۴۰ هزار اراضی شالیزاری در گیلان خبر داد و افزود: بر اساس آمار تاکنون ۴۱ هزار و ۳۰۰ هکتار از شالیزارهای استان توسط ۴۸ هزار شالیکار در برابر حوادث طبیعی بیمه شده است.
به گفته حمیدی ۳۲ دفتر نمایندگی بیمه در سراسر گیلان وجود دارد که کشاورزان می توانند با مراجعه به این مراکز محصولات خود را بیمه کنند.
به گزارش فارس، استان گیلان بزرگ ترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را در بخش سطح زیر کشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.
ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو ارقام پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می شود، بیشترین رقم های کشت شده برنج در این استان، رقم های کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر ۸۵ درصد محصول برنج گیلان را شامل می شود.
انتهای پیام/۸۴۰۰۷