به گزارش خبرگزاری فارس از آستانه اشرفیه، عباس پارسامنش ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات دادگستری با بیان اینکه قوه قضاییه سعی در حل مشکلات مردم و تکریم ارباب رجوع را دارد، اظهار کرد: رسالت اصلی قوه قضاییه رسیدگی به پرونده و حل سریع آن است.
وی با اشاره به زمان کاهش رسیدگی به پرونده ها در قوه قضاییه گفت: بر اساس آمار و با پیگیری های صورت گرفته زمان رسیدگی به پرونده ها در دادسرا به ۵۰ و در دادگاه به ۷۶ روز رسیده است.
رئیس دادگستری آستانه اشرفیه ایجاد سامانه الکترونیکی در قوه قضاییه یکی از اقدامات مهم در طی سالیان اخیر دانست و افزود: ارجاع پرونده ها توسط مردم الکترونیکی شده و دیگر مردم به دادگستری مراجعه نکرده و افراد می توانند به صورت آنلاین از روند رسیدگی به پرونده خود آگاه شوند.
پارسامنش با تأکید بر لزوم توجه به تکریم ارباب رجوع در دادگستری بیان کرد: بر اساس آمار ۹۵ درصد اخطاریه از طریق پیامک و سامانه سنا انجام شده و دیگر مأمور برای دادن اخطاریه به منازل مردم مراجعه نمی کنند.
وی با اشاره به رسیدگی به پرونده های معوق در آستانه اشرفیه تصریح کرد: همواره یکی از دغدغه های مردم میزان پرونده های معوق بوده و در این راستا اقدامات خوبی اتخاذشده و نتیجه این اقدامات به صفر رسیدن تعداد پرونده معوق در دادگستری آستانه اشرفیه بوده است.
رئیس دادگستری آستانه اشرفیه از ورود بیش از ۲۰ هزار پرونده در سال گذشته خبر داد و افزود: در سال گذشته میزان ورودی پرونده به دادگستری ۲۹ هزار و ۹۴۰ فقره پرونده بوده که تمامی آنان مختومه شده است.
پارسامنش یکی از اهداف شورای حل اختلاف را برطرف کردن اختلاف میان افراد دانست و بیان کرد: در سال گذشته بیش از هشت هزار و ۴۶۲ پرونده به شورای حل اختلاف واردشده و که ۳۰ درصد این پرونده ها حل وفصل شده است.
وی از ورود ۳۰۵ پرونده طلاق در دادگستری آستانه اشرفیه خبر داد و گفت: یکی از معضلات جامعه در سالیان اخیر افزایش میزان طلاق در جامعه بوده و تنها دلیل این افزایش آمار مشکلات اقتصادی و اختلافات خانوادگی است.
رئیس دادگستری آستانه اشرفیه با تأکید بر اینکه باید میزان خشونت در جامعه کاهش پیدا کند، تصریح کرد: طرح جامع وقوع پیشگیری از خشونت در گیلان و شهرستان آستانه اشرفیه اجرایی شده و تنها هدف آت کاهش خشونت در جامعه است.
پارسامنش بیشترین وارد زندانی شدن افراد در آستانه اشرفیه را مواد مخدر دانست و بیان کرد: بیشتر زندانیان در این شهرستان معادل ۴۰ درصد مواد مخدر و ۲۵ درصد سرقت هستند که باید به آن رسیدگی شود.
وی با ابراز نگرانی از تعداد افراد زندانی بوده در شهرستان آستانه اشرفیه گفت: ۶۶۱ نفر ورودی زندان در آستانه اشرفیه است درحالی که استاندارد باید ۳۹۰ زندانی باشد، لذا در تلاشیم با استفاده از ظرفیت ورودی زندانیان را کاهش دهیم.
رئیس دادگستری آستانه اشرفیه با بیان اینکه باید برای کاهش زندانی در این شهرستان اقدامات لازم اتخاذ شود، افزود: پابند الکترونیکی، جزای نقدی، کاشت درخت، عدم استفاده از امکانات اجتماعی چند مورد از راه کارهای موجود برای کاهش زندانی در آستانه اشرفیه است .
پارسامنش با تأکید بر لزوم توجه به حفظ حقوق بیت المال در شهرستان آستانه اشرفیه بیان کرد: بسیاری از اراضی ملی در این شهرستان به طور غیرقانونی بعضاً با تصرف مواجه شدند که بسیاری از آنان رفع تصرف شده و همین امر سبب شد تا آستانه اشرفیه در خصوص حفظ حقوق بیت المال دارای رتبه اول استان گیلان شود.
انتهای پیام/۳۳۸۹