جستجوگر خبری شهرستان شفت

رئیس کل دادگستری گیلان با اشاره به جلادانی که در تاریخ در میان مردم فتنه مظلومیت راه می انداختند، گفت: تغییر جایگاه مظلوم و جلاد مختص این دوره نیست و همیشه تاریخ وجود داشت و بهشتی نیز مظلومی بود که همچون ...

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی امروز در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه این هفته رشت با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و شهدای گرانقدر این قوه اظهار کرد: تقویت خداخواهی و خداجویی در بین مردم یکی از ویژگی های شهدا بوده چرا که خداجویی امری فطری است. 

وی با بیان اینکه نگاه به مزار شهدا بستری برای خداجویی بوده و انسان را به ایثار و مروت دعوت می کند، افزود: شهدا صفات الهی را در جامعه متجلی کرده و اسما الهی را در زمین تجلی  و تابش صفات و اسما الهی در زمین بودند.

رئیس کل دادگستری استان گیلان با بیان اینکه شهید بهشتی در سال ۵۹ سلسله ای از مواضع فکری را در حزب جمهوری اسلامی بیان می کردند، گفت: آیت الله بهشتی در جلسه چهارم به عقل اشاره کرده که می توان با استدلال عقلی به خدا رسید اما در جلسه پنجم پیام عاشقی را با عبارت «جوانان بیایید عاشق شویم» در بین مخاطبین مطرح کرد. 

وی با بیان اینکه بهشتی معتقد بود که خدا را باید در دل نشاند تا مانع ورود بیگانگان در دل شد، تصریح کرد: شهید بهشتی معتقد بود می توان با عاشقی راه صدساله را یک شبه طی کرد و فاصله ایجاد شده را به قدر زیادی کاهش داد تا خدا در دل انسان بنشیند چراکه اگر خدا در دل نشست جامعه اخلاقی می شود. 

خلیلی با بیان اینکه تمام خواسته های یک ملت در شخصیت بهشتی متجلی بود و تبدیل به وجدان جمعی شده بود، گفت: امروز با حقوق بشری مواجهیم که جای شهید و جلاد را تغییر می دهد و به دروغ خود را مدافع حقوق بشر می داند. 

رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به تاریخ که همیشه جلادان جای مظلومین نشسته تا خود را حافظ حقوق بشر معرفی کنند، بیان کرد: بهشتی همیشه عدالت عمومی را بر عدالت فردی ترجیح می داد و در میان مردم بودن را به مسؤولیت رسمی ترجیح می داد . 

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) به بهشتی فرمود که حضور او در تشکیلات قضایی واجب عینی بوده تا نظام نوین قضایی ایجاد کند، گفت: بهشتی معتقد بود مردم باید در ساختار قضایی بدون لکنت زبان سخن بگوید و مردم بدون هیچ مشکلی در آن حضور یافته و از مشکلات خود بکاهند. 

خلیلی با اشاره به جلادانی که در تاریخ  در میان مردم فتنه مظلومیت راه می انداختند، تصریح کرد: تغییر جایگاه مظلوم و جلاد مختص این دوره نیست و همیشه تاریخ وجود داشت و بهشتی نیز مظلومی بود که همچون مولایش علی(ع) مورد جفای فتنه مظلومیت جلادان قرار گرفت. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان