جستجوگر خبری شهرستان شفت

کانون تخصصی مشاوره ای و مددکاری خادمیاران رضوی گیلان از بهمن ماه سال گذشته هم زمان با سراسر کشور دست به ابتکار زده و به افراد نیازمند و محروم و کم بضاعت مشاوره رایگان با رمز آقا حساب کرده ارائه می دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، دهه کرامت هرساله از ۲۲ خرداد آغاز و تا یکم تیرماه با شعار خدمت کریمانه؛ گره گشایی به رسم اهل بیت علیهم السلام» در سراسر کشور برگزار می شود؛ هم زمان با ایان دهه کرامت برنامه های فرهنگی و هنری  متنوعی از سوی آستان قدس و نهاد و سازمان های وابسته به این نهاد با همکاری دیگر ارگان ها برگزار می شود.

یکی از این اقدامات که در معمولاً در دهه کرامت رونق بسیار زیادی دارد، مسئله مشاوره و مددکاری به افراد نیازمند در مناطق کم برخوردار است که بسیار می تواند مثمر ثمر آن هم در این شرایط سخت اقتصادی و کرونایی واقع شود.

چند روزی بود که اسم کانون تخصصی مشاوره ای و مددکاری خادمیاران رضوی گیلان به گوشم خورده بود، خادمیارانی که با تمام توان و انرژی خود و بدون هیچ گونه چشم داشتی به افراد بی بضاعت مشاوره رایگان ارائه می دهند.

شنیدن این کار زیبا و ارزشمند برای آن قدر زیبا و لذت بخش بود که سبب شد با جواد اسماعیل پور یکی از اعضا اصلی کانون تخصصی مشاوره ای و مددکاری خادمیاران رضوی گیلان به گفت وگو پرداخته و در این خصوص با او هم کلام شوم.

 

فارس: کانون تخصصی مشاوره ای و مددکاری رضوی گیلان از چه تاریخی شروع به فعالیت کرد؟

اسماعیل پور: این کانون جدیدالتأسیس در مرکز کانون خادمیاری رضوی گیلان از بهمن ماه سال گذشته و به صورت کشوری شروع به فعالیت کرده است.

فارس: در این مرکز تخصصی مشاوره ای و مددکاری از چه مشاوره و افرادی و با چه تخصصی استفاده می شود؟

اسماعیل پور: در این مرکز از ۱۶ مشاور، روانشناس و مددجو در حوزه های مختلف استفاده شده و هرکدام از این افراد خادمیار آقا امام رضا (ع) هستند و در ماه در کلینیک به چند نفر مشاور رایگان ارائه می دهند.

 

فارس: برخی از افراد که برای مشاوره به کلینیک خادمیاران رضوی گیلان مراجعه می کنند با جمله آقا حساب کردند مواجه می شوند، در این خصوص بیشتر توضیح می دهید؟

اسماعیل پور: هزینه مددکاری و مشاوره در کشور بسیار زیاد است به این دلیل برخی از افراد کم بضاعت که با مشکلات عدیده ای مواجه بوده و نیاز به مشاوره آنان ثابت شده است به کلینیک مددجویان و مشاوران فعال در کانون خادمیاران رضوی گیلان مراجعه کرده و به نیت امام هشتم به صورت رایگان مشاوره می شوند.

فارس: هدف گذاری از تأسیس مرکز تخصصی مشاوره ای و مددکاری و آن هم با نام آقا امام رضا (ع) چه چیزی بوده است؟

اسماعیل پور: در کشور برخی از افراد دارای اعتیاد بوده و یا به بیماری خاص مبتلا هستند که برای امید داشتن به زندگی نیاز به مشاوره دارند ولی اغلب به دلیل عدم توانایی مالی از مراجعه به مشاوره امتناع می کنند لذا ما در این مرکز تخصصی به این قبیل افراد هم مشاوره ارائه می دهیم.

فارس: در مرکز تخصصی مشاوره ای و مددکاری کانون خادمیاران رضوی گیلان چگونه افراد محروم و کم بضاعت شناسایی می شوند؟

اسماعیل پور: یکی از اهداف ما در آینده حضوری مستمر در مناطق روستایی، محروم استان گیلان است تا از این طریق بتوانیم با شناسایی افراد نیازمند به مشاوره به حل مشکلات آنان کمک کنیم.

فارس: در صحبت های خود به ارائه مشاوره رایگان به معتادان اشاره کردید درحالی که بخشی از مشکلات جامعه افزایش آمار طلاق است در این مورد برنامه ای دارید؟

اسماعیل پور: متأسفانه در کشور آمار طلاق به شدت در حال افزایش بوده و بنیان خانواده به سمت فروپاشی می رود به این منظور یکی از اهداف ما در این مرکز  ارائه مشاوره به زوجین جوان و خانواده ها می پردازند.

فارس:  دیگر حوزه های فعالیت شما در این مرکز مشاوره ای چه بخش هایی هستند؟

اسماعیل پور: حوزه زناشویی، تحصیلی، ازدواج، کسب وکار، اعتیاد، درمان افسردگی و مابقی اختلافات روان شناختی ازجمله حوزه های فعالیت این مرکز است که به آن رسیدگی می شود.

 

فارس: ساعت کاری مراجعه به کلینیک مشاوره ای و مددکاری کانون خادمیاران رضوی گیلان چگونه است؟

اسماعیل پور: در دهه کرامت از ساعت ۱۵ الی ۱۹ و در دیگر ایام سال در ساعاتی که کلینیک باز باشد مشاوران ما آماده خدمت به مردم هستند ضمناً در به صورت تلفنی هم خدمات ویژه به افراد ارائه می شود.

فارس: سهم دستگاه های فرهنگی در گیلان در انجام فعالیت مشاوره ای کانون خادمیاران رضوی گیلان چقدر است؟

اسماعیل پور: چون اقدامات ما زیر نظر استان قدس رضوی است، کانون خدمت رضوی گیلان همکاری خوبی با ما داشته و با دیگر نهادهای استان هم رایزنی هایی صورت گرفته است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان