جستجوگر خبری شهرستان شفت

استاندار گیلان: باید به کیفیت محصولات کشاوری تولیده شده در استان بیشتر توجه شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ دکتر اسدالله عباسی در نشست شورای کشاورزی ، گفت : برای تولید محصولات کشاورزی در گیلان که بیشتر آن ها راهبردی و صادرات محور است همه زحمت می کشند ، اما برای دستیابی به نقطه مطلوب و ارتقا کیفیت محصولات تولیدی باید از دانش روز استفاده شود.

وی افزود : استفاده از دانش روز در بخش های مختلف کشاورزی گیلان موجب کسب امتیازاتی می شود که جایگاه استان را در شرایط مشابه و در مقایسه با دیگر استان ها، ارتقا خواهد داد.

استاندار گیلان گفت : با اشاره به مشاهده ی روش های نادرست برداشت چای بهاره در بازدید از باغ های چای ، گفت : نه تنها در برداشت و تولید چای بلکه در خصوص دیگر محصولات کشاورزی راهبردی از جمله برنج و کیوی باید به کیفیت محصول توجه شود و حتما از دانش روز استفاده شود.

دکتر اسدالله عباسی با اشاره به جلوگیری از صادرات محصول کیوی در سال گذشته ، افزود : امسال مشکلی در خصوص صادرات این محصول گیلان وجود ندارد و کیوی کاران باید به تولید محصول با کیفیت بیشتر توجه کنند.

وی از کاهش قیمت فعلی برنج در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت : کشاورزان برنجکار باید حمایت شوند تا انگیزه کشت و کار برنج را داشته باشند.

استاندار گیلان با تاکید بر ضرورت توجه و توسعه تمام بخش های کشاورری گیلان ، گفت : با توجه به ظرفیت های صنعت تولید و زراعت چوب در استان ، باید شرایط رونق این صنعت در استان ارتقا یابد.

دکتر اسدالله عباسی با اشاره به هدفگذاری در فرآیند تولید مرغ ، از جوجه ریزی تا عرضه به بازار در گیلان برای جلوگیری از بروز مشکل، افزود : فرمانداران ، مدیران جهاد کشاورزی و تعزیرات پای کار باشند و نظارت ها مستمر انجام شود تا مردم دیگر نگران تامین مرغ باشند.

وی با بیان اینکه متاسفانه بخشی از مرغ تولیدی استان به تهران قاچاق می شود ، اضافه کرد : باید بر مراحل جوجه ریزی و تعداد مرغ های تحویلی به کشتارگاه ها نظارت بیشتری شود تا مشکلی در تامین و عرضه مرغ در استان ایجاد نشود و در عین حال باید جلوی قاچاق مرغ از استان گرفته شود.



نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان