جستجوگر خبری شهرستان شفت

متخصصان می گویند به دلیل وجود باکتری در سطح لیمو ترش باید از انداختن برش های آن در آب خودداری کنید.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از میزان، شاید شما هم زمانی که به رستوران و یا کافه می‌روید، تصور می‌کنید درخواست یک لیوان آب به همراه یک برش لیمو در نوشیدنی شما، تازه‌ترین و سالم‌ترین انتخابی است که می‌توانید داشته باشید، اما باید به شما بگوئیم که تحقیقات خلاف این مطلب را نشان می‌دهد. متاسفانه در رستوران‌ها، برش‌های لیمو ممکن است مقدار ناچیزی ویتامین سی به نوشیدنی شما بیافزاید. بر اساس یک پژوهش که در مجله «انجمن ملی بهداشت محیط» آمریکا (NEHA) در سال ۲۰۰۷ منتشر شده، نشان می‌دهد تا ۷۰ درصد از برش‌های لیمویی که در رستوران‌ها سرو می‌شود، مملو از باکتری است. مسئله حتی از این هم وحشتناک‌تر است. محققان موفق شدند ۲۵ گونه مختلف از باکتری‌ها را شناسایی کنند که از جمله آن‌ها می‌توان به «اشریشیا کلی»، مخمر و حتی مواد مدفوع انسانی در پوست این لیمو‌ها اشاره کرد که بسیاری از این موارد به احتمال به خاطر ضعف شست و شوی کارکنان این اماکن بوده است. اگرچه لیمو‌ها ممکن است از وضعیت بهداشتی پایین تری برخوردار باشند، اما بر اساس آنچه که در مجله «Good Housekeeping» منتشر شده، هیچ بیماری به طور مستقیم در ارتباط با آلودگی حاصل از تزئیناتی که بر روی نوشیدنی‌ها می‌شود، وجود نداشته است. البته باید توجه داشت پوست میوه‌هایی نظیر لیمو، پرتقال و میوه‌های مشابه، مکان‌های فراوانی را برای باکتری‌ها به منظور پنهان شدن ایجاد می‌کنند. اگر می‌خواهید لیمو به نوشیدنی خود اضافه کنید، آن را در خانه انجام داده و به یک عادت خانگی تبدیل کنید، اما در رستوران‌ها از این کار صرف نظر کنید؛ خصوصا زمانی که لیمو در کنار سالاد و یا برای تزئین گذاشته می‌شود.


نویسنده: newsBot
همرسانی کنید:
برچسب‎ها : آب لیمو

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان